| sahte eren bulundu | |
|
+4prensesim_erenim yoshy-aslıı yoshyim_meleğim Dadlu-Yaseminci 8 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Dadlu-Yaseminci Prenses
Mesaj Sayısı : 682 Yaş : 28 Nerden : yoshy harikalar diyarından Kayıt tarihi : 26/07/08
| Konu: sahte eren bulundu Salı Ağus. 05, 2008 8:52 pm | |
| ARDA {cEMrEMmM} : slm ErEn: slm ARDA {cEMrEMmM} : nbr ErEn: ii senden ARDA {cEMrEMmM} : iim tşk ederim ErEn: sen kimsin ARDA {cEMrEMmM} : şöle bir sürtüşme yaşadığın hayranlarındanım ErEn: nsl yani ARDA {cEMrEMmM} : yok sen bnm ismimi bilmion ARDA {cEMrEMmM} : ilk tanıştığımızda kavga etmiştik ErEn: hımm ARDA {cEMrEMmM} : sana bişi sorcm ErEn: sor ARDA {cEMrEMmM} : camını açar msıısn
Şu anda bir titreşim gönderdiniz.
ErEn: ya açmak çok isterdim ama tam yeni cam almıştık ki gülçin yere düşürüp bozdu hertarafı simsiyah gösteriyo ARDA {cEMrEMmM} : olsn sen aç bi ErEn: istersen açabilirim ARDA {cEMrEMmM} : ok ErEn: tamam ErEn: canım ErEn: gördün mü ErEn: ? ARDA {cEMrEMmM} : eft ama bn nsl inanıcamm
ErEn sizinle web kamerası görüntülemeyi durdurdu.
ErEn: istersen inanmaya bilirsin ama bven gerçekten eren im ARDA {cEMrEMmM} : ama bnm buna inanmam lazım ARDA {cEMrEMmM} : sonuçta karşımdakinin çok sevdiğim insan olup olmadıpından emin olmam lazım ErEn: cam dışında nsl ispatlaya bilirim sana bunu ARDA {cEMrEMmM} : yok başka çaresi ARDA {cEMrEMmM} : bişi sorcm sana ErEn: sor ARDA {cEMrEMmM} : sizin yeni albümün kıyafetleni kim tasarlafı ErEn: ya bir çok kişi tasarladı hangi birini söleyebilirim ki sana ama bir tanesini söleyebilirim ErEn: yapımcımız tasarları ErEn: ama adını veremem ARDA {cEMrEMmM} : yapımcınız ARDA {cEMrEMmM} : bak şimdi anlaşıldı gerçek eren olup olmadın anlaşıldı ARDA {cEMrEMmM} : çnkü bu albümün kıyafetlerini menejer tuğba özberk yani kemer in annesi kafasında tasarladı ve agorta aslı mağazadan alındı ARDA {cEMrEMmM} : sen milleti kandırmaya çalışma ARDA {cEMrEMmM} : kndini kandırırsın sahte EREN ErEn: bizim menejerimizin adı tuğba özerk diil ErEn: şebnem kemer cnm bilip bilmeden böle konuşamazsın ARDA {cEMrEMmM} : pardon ARDA {cEMrEMmM} : ama tasarlanmadı o kıyafetlet ErEn: tmm o da yardım etti fakat büyük bi çoğunluğu yapımcıya ait ErEn: hem sen nerden biliyosun sonuçta bizden ii bilemezsin ARDA {cEMrEMmM} : hyr cnm ni nin annesi tasarladı ve onlar lagortadan alındı ARDA {cEMrEMmM} : eft cnm sizden yani senin gibi insanları kandırmaya çalışanlardan ii bilirim ErEn: sen ayçesin dimi şu okan ın sınıf arkadaşı ARDA {cEMrEMmM} : çnkü hey girl r ortajında bunu nin annesi dedi ARDA {cEMrEMmM} : insanları kandırma ARDA {cEMrEMmM} : !!!!!! ErEn: sen soruma cvp ver
ARDA {cEMrEMmM} : kim olduğum seni ilgilendirmez ARDA {cEMrEMmM} : ama bilki snn işin bittii ARDA {cEMrEMmM} : her kimsen yanlış tongaya çarptın hbrin olsn ErEn: beni böle tehdit edemezsin hebde ne sölesen haklısın çünkü bu duyguları bende yaşadım ErEn: ayrıca bil ki bu msn yi ben açmadım herhangi birisi açtı ve bunu bende bilmiorum ARDA {cEMrEMmM} : herkes kÖPrüden atlasa snde mi atlican ErEn: tabiki hyr gerçekten özür dilerim sinirimden neler yaptığımı bilemedim ARDA {cEMrEMmM} : işte cnm böel olmuo şu anda senin peşinde fanı 350 kişi wr ARDA {cEMrEMmM} : bn bıraksam onlar bıramıcak ErEn: benim peşimde diil ler bu msn yi açanın peşindeler ARDA {cEMrEMmM} : ii cnm sne şimdi oraya yazacaksın ARDA {cEMrEMmM} : bn gerçek eren deilim bir yanlış anlaşılma wr die ErEn: ayrıca ben onşarı tanımıyorum ama seni çok ii tanıyorum ARDA {cEMrEMmM} : nerden tanıosun bni
ErEn ile Görüntülü Arama yapılıyor... Kapat (Alt+Q)
Web kamerası bulamıyoruz. Web kameranızın takılı olduğundan emin olun. Web kameranız yoksa, satın almak için buraya gidin.
ErEn: okanın sınıf arkisi diil misin
ErEn yanıt vermiyor.
ARDA {cEMrEMmM} : sen kimsin ARDA {cEMrEMmM} : söle ARDA {cEMrEMmM} : bnde sölim ErEn: tmm ama peşimi bırakacağına söz ver ARDA {cEMrEMmM} : tmm ErEn: ben selin okanın kuzeni ErEn: sende ayçesin deme ARDA {cEMrEMmM} : blmm ARDA {cEMrEMmM} : belki ErEn: bende senin gibi ama en çok hastesıyım ARDA {cEMrEMmM} : cnm bnde öyleyim amam bir daha bunu yaptığını görürsem çok kötü olur ARDA {cEMrEMmM} : bn 350 kişilik siteyi ayağa kaldırdım snn hbrin wr mı ErEn: ya bana grup yle ilgili sitelerin adresini yazarmısın ARDA {cEMrEMmM} : şimdi buraya güselce bn eren değilim herkesden özür dilerim diye yazıcan bnde onu sitede yayımlıcam ErEn: tmm ARDA {cEMrEMmM} : bnm üye oldum site weriom ARDA {cEMrEMmM} : www.cemrekemerfantual.smileyforum.netARDA {cEMrEMmM} : şimdi snde özür yazını gönder
ARDA {cEMrEMmM} : bir daha böle şeler yapmıosun selincim anlaştık mı
ben eren diilim herkesden özür dilerim: anlaştık ben eren diilim herkesden özür dilerim: peki benim kaç yaşında oldumu bilio musun ARDA {cEMrEMmM} : eft biliyorum ARDA {cEMrEMmM} : şimdi seni listemden siliyorum | |
|
| |
yoshyim_meleğim Yaseminci Moderatör
Mesaj Sayısı : 3257 Yaş : 29 Nerden : yoshymin kalbinden =) Ruh hali : Kayıt tarihi : 25/07/08
| Konu: Geri: sahte eren bulundu Salı Ağus. 05, 2008 8:53 pm | |
| | |
|
| |
Dadlu-Yaseminci Prenses
Mesaj Sayısı : 682 Yaş : 28 Nerden : yoshy harikalar diyarından Kayıt tarihi : 26/07/08
| Konu: Geri: sahte eren bulundu Salı Ağus. 05, 2008 9:01 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 3257 Yaş : 29 Nerden : yoshymin kalbinden =) Ruh hali : Kayıt tarihi : 25/07/08
| Konu: Geri: sahte eren bulundu Salı Ağus. 05, 2008 9:01 pm | |
| | |
|
| |
yoshy-aslıı admin
Mesaj Sayısı : 3258 Nerden : yoshymmmmmmmmmmmmmmm Ruh hali : Kayıt tarihi : 05/08/08
| |
| |
Dadlu-Yaseminci Prenses
| Konu: Geri: sahte eren bulundu Salı Ağus. 05, 2008 9:29 pm | |
| | |
|
| |
yoshy-aslıı admin
Mesaj Sayısı : 3258 Nerden : yoshymmmmmmmmmmmmmmm Ruh hali : Kayıt tarihi : 05/08/08
| |
| |
Dadlu-Yaseminci Prenses
| Konu: Geri: sahte eren bulundu Salı Ağus. 05, 2008 9:48 pm | |
| bişiy değil lokumum | |
|
| |
yoshy-aslıı admin
| Konu: Geri: sahte eren bulundu Salı Ağus. 05, 2008 9:49 pm | |
| | |
|
| |
prensesim_erenim Ayın Erencisi S.Moderatör
Mesaj Sayısı : 3088 Yaş : 29 Nerden : erenimin kaLbinden Ruh hali : Kayıt tarihi : 25/07/08
| Konu: Geri: sahte eren bulundu Çarş. Ağus. 06, 2008 9:51 am | |
| saol btanem ellerine sağlık | |
|
| |
cemreci kız yeni üye
Mesaj Sayısı : 21 Nerden : ankara Ruh hali : Kayıt tarihi : 30/07/08
| Konu: Geri: sahte eren bulundu Ptsi Ağus. 11, 2008 8:40 pm | |
| çok tşk ederimde nerden buldun | |
|
| |
yoshy-aslıı admin
| Konu: Geri: sahte eren bulundu Salı Ağus. 12, 2008 12:58 pm | |
| ewwt cnm nerden buldun ki | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 3088 Yaş : 29 Nerden : erenimin kaLbinden Ruh hali : Kayıt tarihi : 25/07/08
| |
| |
yoshy-aslıı admin
| Konu: Geri: sahte eren bulundu Salı Ağus. 12, 2008 1:13 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: sahte eren bulundu Salı Ağus. 12, 2008 1:24 pm | |
| | |
|
| |
erenci_gülçinci güzel Favori Üye
Mesaj Sayısı : 350 Yaş : 28 Nerden : erenimdennnn Ruh hali : Kayıt tarihi : 13/08/08
| Konu: Geri: sahte eren bulundu Çarş. Ağus. 13, 2008 6:53 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: sahte eren bulundu Çarş. Ağus. 13, 2008 7:56 pm | |
| | |
|
| |
yoshy-aslıı admin
| Konu: Geri: sahte eren bulundu Çarş. Ağus. 13, 2008 10:08 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: sahte eren bulundu Çarş. Ağus. 13, 2008 10:34 pm | |
| | |
|
| |
erenci_gülçinci güzel Favori Üye
Mesaj Sayısı : 350 Yaş : 28 Nerden : erenimdennnn Ruh hali : Kayıt tarihi : 13/08/08
| Konu: Geri: sahte eren bulundu Çarş. Ağus. 13, 2008 10:51 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: sahte eren bulundu Çarş. Ağus. 13, 2008 10:52 pm | |
| | |
|
| |
Yoshy_Ji Favori Üye
Mesaj Sayısı : 485 Yaş : 28 Nerden : yoshymdennn Ruh hali : Kayıt tarihi : 26/07/08
| Konu: Geri: sahte eren bulundu Çarş. Ağus. 13, 2008 11:06 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: sahte eren bulundu Perş. Ağus. 14, 2008 9:25 am | |
| | |
|
| |
yoshy-aslıı admin
| Konu: Geri: sahte eren bulundu Perş. Ağus. 14, 2008 10:48 am | |
| | |
|
| |
Yoshy_Ji Favori Üye
Mesaj Sayısı : 485 Yaş : 28 Nerden : yoshymdennn Ruh hali : Kayıt tarihi : 26/07/08
| Konu: Geri: sahte eren bulundu Perş. Ağus. 14, 2008 8:22 pm | |
| | |
|
| |
| sahte eren bulundu | |
|