Dadlu-Yaseminci Prenses
Mesaj Sayısı : 682 Yaş : 28 Nerden : yoshy harikalar diyarından Kayıt tarihi : 26/07/08
| Konu: cemreyle röpörtaj Salı Ağus. 05, 2008 5:54 pm | |
|
| G:öncelikle hoşgeldin C:hoş bulduk G:her gazetecinin sorduğu ilk sorudan başlayalım hayatında biri varmı? C:malesef son 5 aydır yanlızım Geki grup arkadaşlarının kıskandığın bi tarafı varmı? C:aslında gülçinin sesini çok beyeniyorum ereninde güzelliğini kıskanıyorum biraz Geki hayatta dilediğin üç şey nedir? C:birincisi bidaha dünyaya gelirsem ancelina jolie olmak.ikincisi hiç bir zaman maddi manevi sıkıntıya girmemek üçüncüsü de hep mutlu olmayı dilerdim. G:hayranların sana ne gözle bakıyor sence ve sen bunlara ne yorum yaparsın? C:hayranlarım sanki ben ailelerindende değerliymişim gibi bakıyorlar sanki benden akıllısı yokmuş gibi benden güzeli yokmuş gibi davranıyorlar ama ben onları hiç anlamıyorum kendi hayatlarını belirlesinler bence kendilerine bir yol çizsinler ve o yoldan sapmadan ilerlesinler... G:niye diğer ünlülerden farklısınız yani niye ajanslara bikinili olsun mayolu olsun pozlar vermiyorsunuz? C:aslında teklif etmeleri lazım ama teklif gelmeyince bende poz veremiyorum genellikle öyle pozlar vermem için fiziğimin güzel olması lazım Gizi seti konserler derken ailenize vakit ayıramadığınız oluyomu? C:aslında oluyo eskiye göre... Geki bu keyif dolu röpörtaj için teşekkür ederim.. C:nedemek asıl ben teşekkür ederim |
| |
|
yoshyim_meleğim Yaseminci Moderatör
Mesaj Sayısı : 3257 Yaş : 29 Nerden : yoshymin kalbinden =) Ruh hali : Kayıt tarihi : 25/07/08
| Konu: Geri: cemreyle röpörtaj Salı Ağus. 05, 2008 6:07 pm | |
| tşkler cnmm | |
|
Dadlu-Yaseminci Prenses
Mesaj Sayısı : 682 Yaş : 28 Nerden : yoshy harikalar diyarından Kayıt tarihi : 26/07/08
| Konu: Geri: cemreyle röpörtaj Salı Ağus. 05, 2008 6:14 pm | |
| | |
|
prensesim_erenim Ayın Erencisi S.Moderatör
Mesaj Sayısı : 3088 Yaş : 29 Nerden : erenimin kaLbinden Ruh hali : Kayıt tarihi : 25/07/08
| Konu: Geri: cemreyle röpörtaj Salı Ağus. 05, 2008 6:45 pm | |
| | |
|